Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Showcase


Channel Catalog


Channel Description:

Latest Forum Threads in VMware Communities

older | 1 | .... | 6709 | 6710 | (Page 6711) | 6712 | 6713 | .... | 6759 | newer

    0 0

    please help me

     

     

             Specifications of my mac

    Version:10.13.3 (MacOS High Sierra)

    Ram: 8 GB 2133 MHz  DDR4

    Processor:    2,3 GHz Intel(R) Core(R) i5

    Graphic Card :

     

    Intel Iris Plus Graphics 640 1536 MB

     

    Monitor: 21,5  (1920 x 1080)

     

     

     

    Please Help Me 


    0 0
  • 12/16/18--01:04: support for SQLite3
  • Hi,

     

    I want to store some structured data with in Orchestrator, probably as a resource element or package file. I don't want to use a DB server. Ideally looking at a serverless solution. I believe SQLite3 & JSON file(s) stored on the filesystem should also work. Has anyone published in open source any library packages/actions to provide a native Orchestrator interface for emulating SQLite3 or working with JSON files (CRUD)?

     

    Thanks.

    Regards Shekhar


    0 0

    When I try to clone VMs I get "An error occurred while quiescing the virtual machine. VssSyncStart operation failed. Dispatch error #8449 (0x80042301)." On VMs when running command "vssadmin list writers" I get "inconsistent shadow copy" under System Writer. We have shadow copy completely disabled on all disks. How is this even possible if VSS is disabled on all disks? When I go to services.msc and restart Cryptographic Services there are no more errors on running "vssadmin list writers" command. But when I try to make clone of VM again - clone fails and the error appear again. We use ESXi, 6.5.0, 9298722. Version of VMWare tools is 10.2.1.8267844. OS is Windows Server 2012 R2 and Windows server 2008 R2. How to bring System Writer in to working mode? Why System Writer is not working correctly when there are no shadow copies configured for any disk?


    0 0

    Vcenter 6.5 running as an appliance on my ESXI 6.5 host.

     

    I periodically receive this display message

     

    "Some Elements could not be shown or their information could not be retrieved in time" Contact Systems Administrator

     

    Any thoughts?

     

    Thank you and Happy New Year

     

     

    Tom


    0 0

    Merhaba ,

     

    L3 switch de istediğim vlanları oluşturdum. Windows Server 2019 da dhcp de

    switch de oluşturduğum vlan gruplarının aynısını dhcp server da scope olarak oluşturdum.

    Switch da tanımladığım vlanlar ip almıyor.  Vmware de netwok kartlarında ayar yapmam gerekir mi ?

    Vmware 6.7 sürümünü kullanıyorum.


    0 0

    how many processor cores to use with fusion 8 running on iMac 1.6 Ghz, Intel Core i5, 8 GB. Slow performance using win 10


    0 0

    I've now tried 3 times to import a working Parallels 12 (Windows 7) drive.

    Each time, the system won't boot, and windows recovery unsuccessfully tried to repair the disk

     

    Then I tried to use "Migrate your PC" from VM to VM. After a few seconds I get: "converter.fault.BadShareNameFault"

     

    Whats up? This isn't very inspiring.


    0 0

    Hi All,

     

    I'm running 2 Vmware View connection servers and 2 HAproxy's (version 1.5.15)  as loadbalancer in high availability.

    Are there any members on this community know how i can redirect HTTPS correct thru HAproxy ?

     

    When I use the balance option : balance source

    No problems what so ever, but then the load isn't shared like round robin.

     

    But when i choose as balance option: round robin

    we notice error upon connecting to the connection servers: Your session has expired. Please re-connect the server.

     

    This is due to session sticky i can't get to work.

    All I want is to redirect the traffic TCP based (straight redirection) and the connections evenly directed based like round robin.

     

    The config for HTTPS in HAproxy is:

     

     

    listen https ***SOME VIRTUAL IP***:443

            mode tcp

            option tcplog

            option ssl-hello-chk

            balance roundrobin stick store-request src

            stick-table type ip size 200k expire 30m

            option srvtcpka

            server SERVERNAME1 IP1:443 check

            server SERVERNAME2 IP2:443 check

     

    Cant find any solution regarding HAproxy and round robin. Anyone succeeded this ?

    Also posted this on HAproxy forums but was wondering had this working correct.

     

    Thank you in advance,

     

    Sander


    0 0
  • 01/01/19--18:50: RDSH WIndows Servers
  • Using Horizon View, Can I deploy WIndows servers VMs as RDSH hosts that will be used for application publishing?

    How about WIndows servers that will be additionally needed for application to be published? (Example, we had an application that needs 5 components like 1 VM for the app DB, 2 VMs for Test VMs etc.)

     

    Can I install them inside ESXi for Desktop servers (since they will be used for application publishing)


    0 0

    I'm getting a compatibility issue message when trying to logon to vcenter server after an update.


    0 0

    I have a single deployment of esxi and vmotion is disabled by default but I am still seeing logs for Vmotion. Esxi is deployed on a hosted server that is accessible via public ip address.  

     

    vmkwarning

    WARNING: Migrate: 446: Invalid message type for new connection: 542393671.  Expecting message of type INIT (0).

     

    vmkernel

    2019-01-01T10:58:17.358Z cpu0:66611)MigrateNet: vm 66611: 3116: Accepted connection from "different ip addresses"

    2019-01-01T10:58:17.358Z cpu0:66611)MigrateNet: vm 66611: 3204: dataSocket 0x430684097cc0 receive buffer size is 563272

    2019-01-01T10:58:17.358Z cpu0:66611)Migrate: 391: Remote machine is ESX 4.0 or newer.

     

    Please help. Happy new year!


    0 0

    I'm able to get into the web UI and ssh, however, the ESXi 6.7 host machine will not go beyond this point.


    0 0

    Everything is greyed out when logged into the Web UI under Manage -> Hardware -> PCI Devices


    0 0

    This was working prior to a PC upgrade. I went from a Asrock z77 Extreme 4 motherboard with 16GB of memory and an Intel i5 3570k, to a Gigabyte Z370XP SLI motherboard 16GB of memory and an Intel i7 8700. I transferred my drives, did a fresh install of Windows 10 Pro Version 1709 (OS Build 16299.251), My VMs reside on a secondary storage drive so I opened them in workstation. I have tried reinstalling VMware Workstation, recreating the preferences.ini located in %USERPROFILE%\Application Data\VMware\, recreating the virtual machine and reinstalling vmware tools. I checked another VM and encounter the same issue. So I can CTRL+ALT to break input to the host and it will allow me to click one time, after that it acts as if the mouse buttons are not working. Has anyone ran into this or does anyone have anything I can try? Any help will be greatly appreciated.

     

    Thanks


    0 0

    The machine just hangs at this point. Web UI and ssh is still available.


    0 0

    What is the best practice for SDRS with Horizon? I can't find it anywhere.

    I know Horizon can do rebalance but SDRS is much more better, no?

    Should I create SDRS or not?


    0 0

    Hi ALL,

     

    We are unable to send email notification to the Approver !!!

     

    after checking the logs we are getting following :

     

    01 Jan 2019 14:57:31,093 [velocity] (queue-pool-executer-2) () ERROR: ResourceManager : unable to find resource 'core/subject.vm-com.vmware.csp.core.approval.workitem.request' in any resource loader.

     

    to cross check we confirm that email server is rechable from vRA servers , telnet succeded

     

    how to overcome from this ?


    0 0

    The top bar, the one that says File, Edit, View, etc -- it is very thick, and it takes up too much space at the top of the screen.

    Can I hide it or make it thinner, on a Linux host?

    I don't want full screen view because then I can't see the host's dock and panel.

    VMware® Workstation 15 Pro

    15.0.2 build-10952284

    Host: Ubuntu 18.10 x64

    Guest: Windows 10 1809 x64


    0 0

    Host: Mac mini (Late 2012), 8GB RAM, 500GB HDD, macOS Mojave, Fusion 11.0.2

    Guest: Windows 7 Professional, all relevant patches / updates installed

    Network-related apps installed on guest: AVAST Antivirus

     

    For a while, I'd had issues with my Win7 VM being unable to access the internet.

     

    I recently determined I need to switch the network setting from NAT to Bridged, and which got the VM back online.

     

    Now, I have the message each time I boot up the VM - "A virtual machine is attempting to monitor all network traffic..."

     

    After doing some searching I found that the network is set up in 'promiscuous' mode... how do I turn this off?


    0 0

    When will this be available?


older | 1 | .... | 6709 | 6710 | (Page 6711) | 6712 | 6713 | .... | 6759 | newer